Címlap TARTÁLY
euroster_11e.jpg

Ki olvas minket

Jelenleg 8 vendég olvas minket

JoomlaWatch Agent

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

JoomlaWatch VisitorsHungary 62.4%Hungary
United States 12.5%United States
Canada 4.3%Canada
Ukraine 3%Ukraine
Russian Federation 2.9%Russian Federation

Total: 111602


puffertartály - indirekt tároló - tartály - bojler PDF Nyomtat Email

Heizer tartályok A forróvíz tárolók háztartási, kommunális és ipari használati melegvíz és fűtési, technológiai melegvíz tárolásra lettek kifejlesztve. Az igen széles választéknak köszönhetően, szinte minden igényhez választható megfelelő tartály. A tartályok egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmasak. A tárolók típustól és mérettől függően falra, vagy a padlóra telepíthetők, jellemzően álló kivitelben.

A tartályok felfűthetők bármilyen kazánnal, napkollektorral, vagy akár hőszivattyúval is. A legtöbb tárolóba elektromos pótfűtés is beszerelhető.

A puffertartályok zárt, melegvizes központi fűtési rendszerek hőtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függően hőtermelőként rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésű fűtőkészülékek, vegyestüzelésű kazánok, pellet kazánok, faelgázosító kazánok, szolár napkollektoros rendszerek, valamint hőszivattyúk. Összekapcsolhatók használati melegvizes indirekt tárolókkal (bojlerekkel), de egyes típusok közvetlenül is tudnak használati meleg vizet szolgáltatni. Álló, vagy fekvő kivitelben, hőcserélő nélküli, egy hőcserélős, két hőcserélős, kombi és átfolyós kivitelben kerülnek forgalomba.

Az indirekt tárolók, bojlerek és puffertartályok a fűtési és használati melegvíz rendszerek egyik legfontosabb központi elemei, ezért ezeket a tartályokat nem egy-két évre vásároljuk. Cégünk csak és kizárólag kiváló minőségű, hosszú élettartamú és kedvező ár-érték arányú tartályokat forgalmaz.

A HEIZER tartályok széles választéka és minősége garancia arra, hogy az igényeinek leginkább megfelelő terméket válassza.

 

Indirekt használati melegvíz tárolók egy hőcserélővel

Indirekt használati melegvíz tárolók két hőcserélővel

Indirekt használati melegvíz tárolók rozsdamentes változatban

Fűtési puffertartályok

Kombitartályok

Tárolók folyadékhűtőkhöz